Farvel med et smell: slippfest og 60-årsdag

Rockheim


Fredag 20. oktober blir det albumrelease og 60-årsfeiring for artisten Betty Stjernen med hennes Big Boom Band på Rockheim Scene! Med seg på scenen har hun Stranda Mannskor, Traps For Troubadours, Estress og Jørgen Dretvik. 

 

 

Om albumet Farvel: ​

Albumet slippes i oktober på min 60 årsdag. Ingenting varer evig og det var kjekt å få lydfestet nyere låter i lag med familien. Ruben Marius (yngste sønn) som kunstnerisk pådriver og kapellmester for 20.oktober har pushet på for at dette albumet skulle bli en realitet, også i et fysisk format. Jeg er takknemlig og rørt over at det ble et kult album og et stilig cover av Leiken Vik. 

På albumet “Farvel” har vi altså fokusert på å få dokumentert lyd fra nærme slektninger, kjæreste med familie og med bidrag fra gamle musiker-relasjoner. Dette albumet med 12 låter er laget av felles kraft og god energi som vi sammen hadde i november 2022. I tillegg består albumet av side C og D fra BBBB sin storhetstid, samt en singel i de første 100. Opplaget totalt blir på 250 eksemplarer. 

“Det er så vondt å være stille” 

Alt er selvlaget. Alle tekstene er mine. Og jeg har skrevet noen av melodiene. Jeg er flink til ¨lage sanglinjer på andres melodier. En av de egenskapene jeg liker best ved meg selv er at jeg ikke lager noe som skal likes eller for å bli likt. Jeg lager det som sjelen vil formidle og deler det med dere. Det er noen ganger nødvendig å uttrykke hvordan det føles å leve, på godt og vondt. Dette er et musikalsk testamente fra en gammel pønkepike, som alltid har hatt mye på et godt hjerte. 


Admission20. oktober

18:00


Image

AboutRockheim er det nasjonale museet for populærmusikk - og en del av Norges musikkmuseum.

Company

Rockheim

Address

Brattørkaia 14, 7010 Trondheim

Join event


Share this event